Groot Sinterklaasfeest!

06-12-2019
Wat gezellig! Op 5 december 2019 was het Grote Sinterklaasfeest op de Kievietschool! Lees snel verder...
Op donderdag 5 december 2019 was het eindelijk zover... het Grote Sinterklaasfeest op de Kievietschool. De kinderen kwamen rond kwart over 8 aan op het schoolplein, waar ze de juffen en meesters op het dak van de gymzaal zagen staan. Hoe kwamen zij op het dak? En waarom komen ze er niet gewoon van af? Er was geen ladder aanwezig! En de ladder die er stond, was in de nacht meegenomen door de mysterieuze persoon. In het Kieviet Journaal zijn de beelden te zien: https://www.youtube.com/watch?v=OLXpWUheWbI

Om half negen begon meester Dirk maar met alle kinderen te zingen om te hopen dat de Sint naar de Kievietschool zou komen. En dat lukte! De Sint kwam met een ladder naar de gymzaal toe om de leerkrachten te redden! Gelukkig!!! Daarna gingen we met z'n allen in de gymzaal zitten om het laatste filmpje te bekijken. 

Vanaf 9.00 uur begonnen de kinderen van de groepen 5 t/m 8 met surprises. De groepen 1 t/m 4 gingen spelletjes spelen. En wat leuk... de Sint en zijn pieten kwamen alle groepen nog even rustig bezoeken. Het was een zeer geslaagd Sinterklaasfeest!

Informatie nieuwe ouders

De Kievietschool is een kleine basisschool van circa 200 leerlingen. Doordat de school zo kleinschalig is, kan de sfeer onder kinderen, ouders en leerkrachten als zeer gemoedelijk of zelfs familiair omschreven worden. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.

Klaar voor de wereld
Neem contact op met de Kievietschool